Registrering
  •  
  • E-katalog
  • Nyheter
  • Kundestøtte
  • Service
 


tebis KNX domovea iPhone App

Det fine med tebis KNX domovea er at du ikke bare kan komme til alle husets styrefunksjoner når du er hjemme, det er også mulig fra hvor som helst i hele verden.

Mobil fjernstyring: med tebis KNX domovea iPhone App

iPhoneHvordan fungerer iPhone appen ?
iPhone appen fungerer både hjemme og utenfor hjemmet, hvor som helst i et nettverk. I huset kommuniserer appen via Local Area Network (LAN). Med portalen www.domovea.com er det mulig å logge seg på via internett. Forutsetningen er at brukeren er registrert i portalen og har lisens for domovea.com.

Hvor kjøpes iPhone appen?
Brukeren kan enkelt søke etter iPhone appen i App Store (søk etter domovea). Etter nedlasting og installasjon trengs det ikke mer konfigurasjon enn hvilken login som skal brukes, for appen henter automatisk alle innstillinger fra din domoveaserver. Det er fullt mulig å styre huset etter bare noen minutter. Applikasjonen er kompatibel med iPhone 3 eller 4.

Hva kan iPhone appen?
iPhone appen lar deg se alle aktive funksjoner inklusive kamerabilder, og gir deg tilgang til samme funksjonalitet som du har i ditt domoveasystem når du er hjemme. Dette inkluderer til og med aktivering av sekvenser.

Videre kan sluttbruker tilpasse sin skjerm, ved å lage favoritter. Disse favorittene kan være forskjellige når man er hjemme (tilkoblet via LAN), eller borte (tilkoblet via internett). Det er mulig å ha ulike favoritter på opp til fem iPhones.

Dessuten tilbyr appen en søkefunksjon, slik at brukeren på kort tid kan finne spesielle funksjoner.
Til iTunes
 

Skjermbilder