Registrering
  •  
  • E-katalog
  • Nyheter
  • Kundestøtte
  • Service

Energidistribusjon

Historien om Hager som et selskap med hovedkontor i både Tyskland og Frankrike begynte i 1955. Hager er kjent for banebrytende løsninger for bygningers tekniske infrastruktur, nærings- og boligformål. Hager er anerkjent for kvalitet, nyutvikling og stort fokus på eco effektiv helhetlig tenking fra produksjon og anvendelse, til gjenvinningsfase. Hager er representert i flere verdensdeler, og produktene er i bruk i hele Europa og mange land forøvrig. Hager har tre hovedgrupper av produkter, Energifordelingssystemer, Bygningsautomasjon og Kabelkanalsystemer. Arkitekter, konsulenter, elektroinstallatører og byggmestere i hele Europa forbinder Hager med montasjevennlige produkter med attraktivt design.

Fordelingssystemer

Skapsystem univers består av en rekke forskjellige skap i ulike tetthetsgrader, høyder og bredder. I alle disse skapene passer montasjesystemet univers N, som består av en rekke systemmoduler, hver og en spesielt tilpasset egne produkttyper, f.eks. automatsikringer, effektbrytere,skillebrytere osv. Boligskap og sentraler leveres enten ferdig montert med avdekninger, eller som komponentpakker.
 
Småfordelinger fra hager dekker alle typer fordelingsskap, innfelt og utenpåliggende. Felles for alle småfordelinger er at dette er rene fordelingsskap, uten målerplass.
 
Utover produkter presentert her, finnes et uttall mulige løsninger og valg for spesielle ønsker og behov. Kontakt oss hos Hager Systemer for mer informasjon.

Koblingssystemer

Vern og andre modulærprodukter

Alle som investerer mye tid og krefter i en oppgave, forventer et godt resultat. Våre modulærprodukter er ikke bare kompatible med hverandre, men også funksjonaliteten og detaljene harmonerer. Dette reduserer montasjetiden i nyanlegg, ved rehabilitering, når det skal foretas utvidelse av anlegget eller når en enkelt komponent må skiftes ut. Vi skaper pålitelighet i hverdagen. Dette har stor betydning for oss, og for deg.